Ponudba Astra


Astra odpre vrata v svet zabave in informacij za vas, vašo družino in več kot 143 milijonov gospodinjstev po vsej Evropi.

family

Zahvaljujoč Astri lahko spremljate svoje priljubljene TV kanale, vključno s HD in 3DTV kanali, radijskimi postajami in uporabljati tudi interaktivne usluge. Astra prenaša več kot 2500 televizijskih in radijskih kanalov, med katerimi boste zagotovo našli nekaj, kar vam bo pisano na kožo. Sateliti Astra omogočajo vstop v svet digitalne zabave in informacij. Na teh straneh boste našli podrobne informacije o Astrini ponudbi ter opremi, potrebni za sprejem, ponudili pa vam bomo tudi pomoč pri namestitvi vaše satelitske antene.

Najpopularnejši satelitski sistem v Evropi prinaša digitalno zabavo in najboljše doživetje naravnost v vaš dom. Uživajte v najboljših filmskih, informativnih, športnih, izobraževalnih, dokumentarnih, glasbenih, otroških in kulturnih programih. Vsak član vaše družine bo zagotovo užival. Digitalni programi s satelitov Astra so trenutno na voljo na celotnem ozemlju Republike Slovenije, v vašem stanovanju v mestu, hiši na vas ali vikendu. Zato torej ni nevarnosti, da ne bi mogli gledati svojega najljubšega programa. Vsak si zasluži, da spremlja svoj najljubši program v briljantni, digitalni kakovosti.