Širokopasovni internet


Broadband – za vse, povsod.

couch_computer2

S širokopasovnim internetom SES Broadband imate na voljo hitro internetno povezavo kjer koli živite

S SES Broadband se boste rešili omejitev zemeljske internetne povezave in imeli na voljo hitro, zanesljivo širokopasovno povezavo ne glede na svojo lokacijo. Naši uporabniki – ki ne morejo uporabljati širokopasovne ADSL povezave in so naveličani zamud pri klicni modemski povezavi – zdaj uživajo v velikih hitrostih interneta brez telefonske linije. Naša rešitev, ki je zasnovana na satelitski povezavi, ni odvisna od pokrajine, saj je satelitski signal na voljo povsod.
Naša storitev ni odvisna od oddaljenosti od mest in je povsod na voljo takoj. Če širokopasovno povezavo potrebujete na vrhu gore, sredi polja ali preprosto živite v kmečkem zaselku – lahko vam pomagamo, da se povežete.

Oprema in izvedba

Naš ugoden komplet opreme vključuje vse, kar potrebujete, da svoj računalnik ali omrežje povežete s satelitsko širokopasovno povezavo, in je izdelan skladno z najzahtevnejšimi specifikacijami, ki zagotavljajo še veliko let zanesljive uporabe. Dejansko je zasnovan v smislu "namesti-in-pozabi".

Opremo lahko hitro in preprosto namestite sami, pri čemer potrebujete le najosnovnejše orodje in nekaj spretnosti. Naš sistem tudi ne potrebuje nobene programske opreme, da bi se prenesel na vaš računalnik. Če želite, pa vam lahko zastopnik proti manjšemu plačilu namesti sprejemnik in vaš modem poveže s satelitom že nekaj dni zatem, ko boste naročili svoj paket  SES Broadband.
> Poiščite svojega ponudnika storitev

Politika pravične uporabe

Delujemo po načelih Politike pravične uporabe (Fair Use Policy), ki lahko v trenutkih ekstremno velike uporabe deloma omejijo hitrost prenosa, s čimer vsakemu posameznemu končnemu uporabniku zagotovijo kar se da največji pravičen delež širokopasovne hitrosti in zmogljivosti.

Bi radi vedeli več o storitvi SES Broadband?

Potem obiščite naše spletno mesto www.ses-broadband.com